Jukka Roiko-Jokela

Toimitusjohtaja

Jukka on kehittänyt yritystään määrätietoisesti jo vuosien ajan. Tarjouslaskenta ja johtaminen ovat tuttua, mutta käytännön työtkään eivät ole päässeet unohtumaan.

Soita ja kysy tarjousta palveluistamme! 044 364 6594

Jere-Heikki Lempola

Kuljetuspäällikkö

"JeHe" työskentelee kuljetusten parissa asemapaikkanaan Ylivieska. Vastuualueena vaihtolavakuljetuksien ja jätteiden keräilyn työnjohto.

Ari Pitkänen

Työnjohtaja

Ari työskentelee Kannuksesta käsin pääasiassa vaihtolavakuljetusten parissa, suunnitellen yhdessä JeHen kanssa päivittäisen työjärjestyksen ja ajojärjestelyn.

Tilaa vaihtolava numerosta 044 971 5587

Juha Peltola

Kiinteistöpäällikkö

Juha vastaa kiinteistöhuollon työnjohdosta, mutta myös käytännön töistä, asemapaikkanaan Kannus. Tarvittaessa työauto liikahtaa myös muualle maakuntiin.

Jouni Pisi

Kiinteistönhoitaja

Jounin asemapaikka on Ylivieska. Tämän kiinteistöhoidon ammattilaisemme voit tavata myös Kannuksessa ja Haapajärvellä, kalusto kulkee mukana työautossa.

Aleksi Väntänen

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja

Aleksi on tuttu mies ratin takaa jo vuosien varrelta, nyt meidän firmamme väreissä. Aleksi hoitaa vaihtolavakuljetuksia koko toimialueellamme.

Lisäksi henkilöstöömme kuuluu muita ammattilaisia sekä osa-aikaisia ja sesonkityöntekijöitä iso joukko. Heitä voit tavata muun muassa kiinteistönhoitopalveluissa ja hyötyjäteasemien vastaanotossa Vestian toimialueella. Kesällä 2019 iloiseen joukkoomme kuuluu jo 12 työntekijää!