Väliaika, kahvia ja pullaa..

05.10.2017

Dille dong!

Ja hei hei hyvät ihimiset! Olisiko teillä hetki aikaa puhua perjantaista? No vitsi vitsi, kerrattasiko hieman mitä on tullu taas tehtyä muuta ku pahuuta.

 No joukkoomme mielenvikaisee on tarttunu uusi jäsen, toivottakaa tervetulleeksi "Alias Mese" Juha. Tämä kaveri ei puhu itsekseen, vaan tarkka silimäisimmät näkee korvassa vilikuttavan sinisen valon hand freestä puhelun merkiksi, no kylläpä nuo leuat käy vaikka valo ei vilikkuiskaan ;). Mutta on kyllä tämä jätkä istunu ku tikku pjaskaan tähän firmaan ja kyllä on työkinttaat käesä!

 Kesän mittaa ollaan tehty pihoja, leikattu ruohoa sillä menestyksellä että on herättänyt kiinnostusta muissakin, on ajettu lavoja, niitetty pientareita, pesty, remontoitu, maalattu, korjattu...kaikkea mahollista ja sehän se just on tämän firman suola! Apua saa meiltä lähes mihin vain! Kiitos Kannuslaisille ja kaikille Yhteistyökumppaneille! Jatketaan samaanmalliin!

 On kalusto kokenu myös päivityksen, ajoihan Ananas melekee koko sesongin Kanttilamppu volovolla 😂, no vähän aikataulu venähti tämän Koviksen käyttöönotossa, mutta eikös sitä niin sanota että hyvää kannattaa odottaa, ja näin todellakin oli! Kovis on ollut uskomattoman hieno auto rakentaa,  ajaa ja työskennellä, ja eipä tuo ulkoinen habistuskaan ole pahan näköinen! Uudistuksia tulee lisää tämän vuoden kuluessa ja näiden käyttöönoton jäläkeen alakaa myös jo Omakoti lehdessä mainostettu Suursäkki palvelu! Olkaahan kuulolla!

 Ja hei ens lauantaina on ÄIJÄPÄIVÄT! Tule ja näe meidätkin siellä!

Lucifer Kuittaa!

04.11.2017Vuoden Yrittäjä 2017
05.10.2017Väliaika, kahvia ja pullaa..
01.05.2017Kiinteistöhuolto Goes in Ilvesjoki!
31.12.2016Hyvää Uutta Vuotta!
25.09.2016Kiinteistöhuolto goes in Äijäpäivät!
19.09.2016Kiinteistöhuolto goes in Army!
13.09.2016Nettisivujen osoite on nyt muuttunut!
01.09.2016Yhteydenotto lomakkeen osoite ollut väärä!