Hyvää Uutta Vuotta!

31.12.2016

Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Toivotamme kaikille asiakkeillemme ja yhteistyökumppaneille erittäin hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta! 

Kerrataanpas hieman vuotta 2016:

Kaikki lähtee liikkeelle Nuorten Leijonien Mm kisoista ja uskomattoman hienosta MM kullasta ja siittä pelitavasta, joka vei kaikkien sydämet, no ainaki tämän firman ;). Käytiinpä kahtomasa kouhian kans Suomen puolivälierä peliä Kanadaa vastaan paikanpäällä ja olipa siinä peli jota ei kyllä unoheta! 

Sitten sorvin ääreen, alettiin Vestian kans suunnitteleen Kouranouto mahdollisuuksia ja lavan valmistus laitettiin aluilleen ja koura hommattiin. Kevään alkupuolella saatiin alias Jehelle kauan kaivattu alfa uros alle, hyvät naiset ja herrat Scania R620 "Hörö hörö". Viiru volovo matkasi näin Kannukseen ja meidän "luotto pakki" kantti lamppu volovo laitettiin eläkepäiviä viettämään, mutta vain hetkeksi. 

Kevään koittaessa Mr. Ananas Kannuksen alapäästä hyppäs remmiin mukaan ja suoraan kovimpaan lava ralliin. Ns. Shit finger eli itse Lucifer muutti kaiken koskemansa paskaks, hyvänä esimerkkinä Ari ajeli viirulla noin 2000 Km ja minä Lucifer ajoin Pitkäseen n. 11km tipahti kuskin lasi alas!! Sama kosketus herkkuus pysy Luciferilla useamman kuukauden, mutta onneks oli luotto pakki vanaha volovo, juuri sisään ajettu (2milj kilometriä), aina valmis.

Kesällä alottelimmen yhteistyötä Advenin kanssa Pouttun höyrykattilan hoidosta. Kesä ja syksy oli kiireistä aikaa, mutta näin hyvällä porukalla kun meillä on, oli suorastaan nautinto johtaa tätä orkesteria kun hommat luisti kuin rasvattu salama. Remontteja kalustoon osui kohdalle useampaankin kerran noihin aikoihin, mutta niitä tehtiin itse aina kun vain mahdollista. Käytiinpä sitä Armeijan harmaisa vähä nauramasa ja oltiinpa sitä myös Äijäpäivillä hyvin edustettuna.

Loppu syksy ja loppu vuosi olikin sitten kovaa muutoksen aikaa meille. Tusbe sai työtarjouksen Best Hallilta ja tarttui tarjoukseen, Lucifer otti koppia talkkari töistä ja hyppäs näihin Seppo Taalasmaan saappaisiin mitkä Tusbe jätti. Näin mentiin Marraskuu ennen kuin Mr. Malboro, tunnetaan myös nimellä Kansanojan Mikko tuli hätiin ja otti vuorostaan koppia talkkari töistä ja hyvin on poika suoriutunu! Sitten meidän rakas roska-automme joka kantoi nimeä Lemminkäinen, myytiin eteenpäin meidän yhteistyökumppanille Veli-Matti Jylhä Oy:lle, Kiitos Lemminkäinen!

Nyt juuri ennen vuoden vaihdetta hommattiin kouhialle uusi traktori ( siis meille uusi, ei pakasta vedetty), saas nähä miten kouhia oppii uuteen traktoriin ;).

Tästä on hyvä alottaa vuosi 2017!

04.11.2017Vuoden Yrittäjä 2017
05.10.2017Väliaika, kahvia ja pullaa..
01.05.2017Kiinteistöhuolto Goes in Ilvesjoki!
31.12.2016Hyvää Uutta Vuotta!
25.09.2016Kiinteistöhuolto goes in Äijäpäivät!
19.09.2016Kiinteistöhuolto goes in Army!
13.09.2016Nettisivujen osoite on nyt muuttunut!
01.09.2016Yhteydenotto lomakkeen osoite ollut väärä!